Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Συμφωνία της ΑΕΚ με Ρόμα για Βέρντε - Αυτό καθυστερεί τη μεταγραφή»

Τον λόγο που η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα -παρόλο που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο- εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα της προσπάθειας που κάνει η ΑΕΚ για ν’ αποκτήσει τον Ντανιέλε Βέρντε ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, τόνισε ότι η «Ένωση» τα έχει βρει εδώ και 10 μέρες με τον Ιταλό εξτρέμ, ενώ έφτασε σε συμφωνία και με τη Ρόμα (έναντι 1 εκατ. ευρώ και διατήρησης του 30% των δικαιωμάτων του παίκτη από τους «τζιαλορόσι»).

Εξήγησε ωστόσο ότι το deal με τον Βέρντε (για αποδοχές 500.000 ευρώ ετησίως) έγινε με βάση δέσμευση των μάνατζέρ του πως θα πάει στην «Ένωση» ως ελεύθερος από τη Ρόμα.

Δεδομένου λοιπόν ότι τις προηγούμενες μέρες δεν κατάφεραν την αποδέσμευσή του από τους Ρωμαίους, σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί ούτε τις προσεχείς ώρες, ενδέχεται να χρειαστεί ένα μεγαλύτερο ποσό για να ικανοποιηθούν κι εκείνοι.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x