Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Θα κατέβει και στην Τούμπα με τα βασικά στοιχεία της η ΑΕΚ - Η αξιέπαινη κίνηση Μανωλά

Στα αγωνιστικά στοιχεία της ΑΕΚ που δεν αλλάζουν ποτέ -όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος- και δεδομένα θα διατηρηθούν στην Τούμπα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για Μανωλά.

Την εκτίμηση ότι -ανεξαρτήτως του πλάνου που θα επιλεχθεί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ- η ΑΕΚ θα διατηρήσει στην Τούμπα τα δυο θεμελιώδη στοιχεία του παιχνιδιού της έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι η ήττα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον «δικέφαλο του Βορρά» (όπως και αυτή από τον Ολυμπιακό) δεν προήλθε επειδή η «Ένωση»… ανοίχτηκε.

Προέβλεψε λοιπόν ότι την Κυριακή θα κάνει ξανά το παιχνίδι της, βασιζόμενη στις αδιαπραγμάτευτες αρχές του Ματίας Αλμέιδα, που έχουν να κάνουν με την ένταση και την πίεση ψηλά.

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε και σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος βγάζει σε πλειστηριασμό τη φανέλα που φόρεσε στο τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ για χάρη του παλαιμάχου Κώστα Νικολαΐδη, ο οποίος χρειάζεται ενίσχυση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x