Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τα δεδομένα για Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Τζαβέλλα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα δεδομένα για το μέλλον των Στάνκοβιτς, Άμραμπατ και Τζαβέλλα στην ΑΕΚ, αλλά και τις μεταγραφές.

Στα ερωτηματικά που υπάρχουν για το μέλλον των Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Νόρντιν Άμραμπατ και Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ απάντησε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει έρθει κάποια πρόταση για Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει. Ο ίδιος έφυγε για διακοπές και δεν είπε κάτι ότι θέλει να φύγει, ούτε από την ΑΕΚ υπάρχει τέτοια πρόθεση. Δεν υπάρχει καμία πρεμούρα από την ομάδα να φύγει. Αν έρθει πρόταση, θα το δούμε. Στις προτεραιότητες της ομάδας δεν είναι η απόκτηση τερματοφύλακα», τόνισε για τον Αυστριακό γκολκίπερ.

«Οι υποθέσεις Άμραμπατ και Τζαβέλλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα. Θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Αλμέιδα με τον Κονέ και την διοίκηση. Εκτιμώ ότι αν τους γίνει πρόταση, το πιθανότερο είναι να μείνουν. Ίσως όμως οι πιθανότητες να μην τους γίνει πρόταση να είναι λιγότερες από το να τους γίνει», πρόσθεσε.

Όσο για τα μεταγραφικά; «Η ΑΕΚ είναι ήδη ενεργή σε κάποιες κινήσεις που θέλει να κάνει, για το κέντρο, την επίθεση και σέντερ μπακ. Δεν υπάρχει όμως κάποια βιασύνη, ούτε κάποια προτεραιότητα. Οι στόχοι θα οριστικοποιηθούν στη συνάντηση με τον Αλμέιδα τη Δευτέρα».

Τέλος, είπε πως μέχρι το τέλος του μήνα αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων διαρκείας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x