Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τα θετικά και τα αρνητικά για την ΑΕΚ σε περίπτωση αναβολής»

Τον αντίκτυπο που θα έχει στην προετοιμασία της ΑΕΚ για τον ευρωπαϊκό «τελικό» με τον Άγιαξ η πιθανότατη αναβολή της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν για την ΑΕΚ σε περίπτωση που αναβληθεί η προσεχής αγωνιστική της Stoiximan Super League ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι θα υπάρξουν θετικά και αρνητικά, αν βγει από το πρόγραμμα το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Σημείωσε λοιπόν ότι από πλευράς ξεκούρασης θα είναι καλό, ενώ θα είναι και η πρώτη φορά μετά την προετοιμασία που ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορέσει να δουλέψει στην προπόνηση και πράγματα πέρα από τα τυπικά ανάμεσα στα ματς.

Από την άλλη, όπως εξήγησε, δεν θα μπορέσει να πάρει χρόνο ο Λιβάι Γκαρσία ώστε να είναι πιο έτοιμος στον «τελικό» με τον Άγιαξ, ενώ η «Ένωση» θα πάει στο Άμστερνταμ χωρίς ματς για 10 μέρες (κάτι που μπορεί να επηρεάσει μια ομάδα που βασίζεται τόσο πολύ στον ρυθμό).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x