Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχει τελειώσει από την ΑΕΚ ο Γιαννίκης - Θα ήταν ιδανική λύση ο Σάντος, αλλά…»

Στην ημερομηνία λήξης που έχει η παρουσία Γιαννίκη στην ΑΕΚ και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν για να τεθεί θέμα Σάντος (αν και θα ήταν ιδανική λύση) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά την καταστροφική ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το χθεσινό ήταν το επιστέγασμα της κακής διαχείρισης του Αργύρη Γιαννίκη (που πλήρωσε ξανά, όπως και με τον Άρη, ότι άλλαξε την άμυνα στις καθυστερήσεις).

Σημείωσε λοιπόν ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει πλέον τελειώσει και μένει να φανεί αν η «Ένωση» θα στραφεί σε λύση υπηρεσιακού ή σε κανονικό προπονητή που θα υπογράψει ως το καλοκαίρι.

Με αφορμή, δε, την έντονη επιθυμία που εκφράζεται από τον κόσμο της ομάδας για επιστροφή του Φερνάντο Σάντος, συμφώνησε ότι θα ήταν ιδανική λύση και δήλωσε βέβαιος ότι (επειδή ο Πορτογάλος είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος) και ο ίδιος έχει στο μυαλό την επιστροφή στην Ελλάδα.

Εξήγησε ωστόσο ότι για να τεθεί θέμα Σάντος θα πρέπει η ΑΕΚ να περιμένει ως τις 29 Μαρτίου (που θα έχει κριθεί η παρουσία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ) και το θέμα είναι πώς θα περάσουν οι δυο μήνες ως τότε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x