Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τέτοιες νίκες είναι που κερδίζουν πρωταθλήματα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στάθηκε στην πολύ μεγάλη σημασία που έχει η νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού με τον τρόπο που ήρθε, τονίζοντας πως έτσι χτίζεται χαρακτήρας πρωταθλητή.

Πολύ μεγάλη νίκη, ειδικά με βάση την εξέλιξη του ματς, πήρε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε με ανατροπή και γκολ του Τσούμπερ στις καθυστερήσεις τον Ιωνικό 2-1 στη Νίκαια.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου, στάθηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στην πολύ μεγάλη σημασία της νίκης αυτής, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, τονίζοντας πως με τέτοιες νίκες με ανατροπή χτίζουν χαρακτήρα οι ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε το πολύ καλό διάβασμα που είχε κάνει ο Ιωνικός στο ματς, αναφέροντας πως οι γηπεδούχοι ήταν τόσο δυναμικοί που υποχρέωσαν την Ένωση σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις πολύ σωστές αλλαγές του Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας πως η έξοδος του Τομ Φαν Βέερτ στον οποίο δεν ταίριαζε το παιχνίδι, απελευθέρωσε την ΑΕΚ και έφερε τη βελτιωμένη εικόνα της μετά το 60', σε συνδυασμό με τους πολύ καλούς Γκατσίνοβιτς, Μάνταλο και Τσούμπερ, που ήρθαν από τον πάγκο.

Τέλος μίλησε για τον Στίβεν Τσούμπερ, σχολιάζοντας πως έχει δεχθεί μεγάλη κριτική ωστόσο βρήκε την κατάλληλη ώρα να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι εδώ και καιρό με την ΑΕΚ και να σκοράρει το πολύ κρίσιμο γκολ της νίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x