Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ΑΕΚ μια νίκη στη Λεωφόρο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα και τη σημασία που θα έχει για την ΑΕΚ μια νίκη στη Λεωφόρο.

Στα διλήμματα του Ματίας Αλμέιδα και τη σημασία που θα έχει για την ΑΕΚ ενδεχόμενη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει δείξει μέχρι τώρα κάτι ο Αλμέιδα στις προπονήσεις. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξει με τριάδα η τετράδα στην άμυνα. Μια λύση για τη θέση του Τσούμπερ είναι ο Μοχαμάντι και η άλλη ο Ελίασον. Κάποιοι παίκτες θα παίξουν σίγουρα, όπως ο Στάνκοβιτς, ο Βίντα, ο Τζαβέλλας, ο Γιόνσον, ο Σιμάνσκι, ο Γκατσίνοβιτς… Μπροστά να δούμε ποιοι θα παίξουν. Μπορεί να παίξει και ο Γκαρσία με τον Αραούχο. Ο Φαν Βέερτ λογικά θα είναι στην αποστολή. Δεν νομίζω να αλλάξει η ΑΕΚ προσέγγιση στο παιχνίδι της, στο πόσο ψηλά πιέζει δηλαδή. Μια νίκη στη Λεωφόρο θα δώσει μεγάλη ώθηση και εμπιστοσύνη στο πλάνο», ανέφερε.

Όσο για το τι είδους ντέρμπι περιμένει, είπε: «Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες δεν θέλουν να χάσουν. Δεν βλέπω να παίρνουν μεγάλα ρίσκα. Θα δούμε ένα παιχνίδι με ένταση, γιατί είναι δύο ομάδες που τρέχουν πολύ. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες είναι καλύτερες από πέρσι. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει από πέρσι και η ΑΕΚ είναι ήδη σε κάποια κομμάτια πολύ καλύτερη από πέρσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x