Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προσπαθούσε να μπει με την μπάλα στα δίχτυα η ΑΕΚ - Δεδομένα θα γίνει κάτι με Σάντος»

Στο κατόρθωμα της ΑΕΚ να χάσει από τον Ολυμπιακό χωρίς να κινδυνεύσει (επειδή… δίστασε να νικήσει) και τη δεδομένη πρόθεση να περιμένει τον Σάντος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για το νέο τρόπο που βρήκε η ΑΕΚ να ηττηθεί σε ντέρμπι και τα δεδομένα της επόμενης μέρας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι (με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο) η «Ένωση» δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Τόνισε ωστόσο ότι οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούσαν να… μπουν με την μπάλα στα δίχτυα, χαρακτηρίζοντας ενδεικτική της κακής ψυχολογίας (και της έλλειψης δουλειάς στο συγκεκριμένο κομμάτι) την αδυναμία να τελειώσουν αντεπιθέσεις «3 με 3».

Όσο για το θέμα προπονητή, σημείωσε ότι είναι δεδομένη η πρόθεση της ΑΕΚ να εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Φερνάντο Σάντος και χαρακτήρισε πιθανό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Γιαννίκης στο διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την εθνική Πορτογαλίας.

\

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x