Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα έχουμε γρήγορα μεταγραφές στην ΑΕΚ-Ο Αλμέιδα ήδη κάνει τον σχεδιασμό»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις πρώτες ενέργειες του Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ της επόμενης περιόδου, αλλά και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη σηκώσει μανίκια για την ΑΕΚ που θα δημιουργήσει για την επόμενη σεζόν, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η επίσημη ανακοίνωση και η παρουσίαση του Αλμέιδα θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν. Παρά τα εμπόδια για Σάντος φάνηκε ότι η ομάδα ήταν έτοιμη, είχε εναλλακτικές λύσεις και έκλεισε προπονητή μέσα στον Απρίλιο. Στον Αλμέιδα άρεσε η προοπτική που είδε και έχει πέσει ήδη με τα μούτρα στη δουλειά. Ήδη ενεργεί ως προπονητής της ΑΕΚ. Θα πάει να δει το ματς στην Τούμπα, χωρίς να έχει επαφή με την ομάδα. Θέλει να δει την ΑΕΚ μέσα από το γήπεδο για να έχει καλύτερη άποψη και θα έχει συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για τον σχεδιασμό. Κάποιοι παίκτες σίγουρα θα έρθουν, είτε βγει στην Ευρώπη είτε όχι. Θα έχουμε μεταγραφές γρήγορα», τόνισε.

Σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ είπε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και φάνηκε από το τραπέζι που έκανε ο Τσούμπερ. Ίσως μικρύνει το ροτέισον της ομάδας και πάει ο Οφρυδόπουλος με παίκτες που πιστεύει πως θα θυσιαστούν για τον στόχο. Εκτός θα είναι ο Αραούχο και ο Σιμόες, με τον Πορτογάλο ίσως να χάνει επίσης το υπόλοιπο της σεζόν».

Αναφερόμενος στα σενάρια για τον Χαβιέρ Λόπες είπε: «Παίζει και πίσω από τον φορ και στα άκρα, μια θέση στην οποία σίγουρα θα ενισχυθεί η ΑΕΚ. Είναι παιδί του Αλμέιδα, γιατί τον είχε στην Τσίβας και τη Σαν Χοσέ. Θα δούμε αν απασχολήσει την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x