Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα με την Κηφισιά, θα πάρει στόπερ η ΑΕΚ»

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για το ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά και το ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στη δράση και τα μεταγραφικά. Ο Κώτσας Κετσετζόγλου αρχικά μίλησε στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τονίζοντας ότι ξεχώρισαν Γιόνσον, Γκαρσία, Μάνταλος, Φαν Βέερτ και Στάνκοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου και επεσήμανε ότι είναι και θέμα διαιτητή.

Στάθηκε επίσης στα αμυντικά προβλήματα των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας ότι είχαν θέματα και οι τέσσερις παίκτες στα μετόπισθεν και επεσήμανε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκτήσουν αριστερό στόπερ. «Θα πάρει σέντερ μπακ τώρα τον Ιανουάριο. Θα ήταν ακόμα καλύτερα αν τον έπαιρνε πριν αλλάξει ο χρόνος, αλλά δεν πρόκειται να πάρει τώρα λόγω δυο-τριών παιχνιδιών έναν αν δεν είναι αυτός που θέλει», τόνισε και συνολικά για τα μεταγραφικά τόνισε: «Δεν υπάρχει κάποιο όνομα να πούμε για τις μεταγραφές. Γίνονται επαφές, αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x