Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κρίσιμο το ματς στο Αγρίνιο - Θέλουν χρόνο οι προπονητές, αλλά να βλέπεις και πρόοδο»

Την κομβική σημασία του αγώνα με τον Παναιτωλικό και την ανάγκη να δείξει η ΑΕΚ χαρακτήρα και βελτίωση (ώστε να μη γιγαντωθεί η αμφισβήτηση του Μιλόγεβιτς) τόνισε στον bwinΣΠΟΡ ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στον χαρακτήρα πρόωρου «τελικού» που έχει αποκτήσει για την ΑΕΚ το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος (για να μην ξεκινήσει από τώρα η σεζόν να μοιάζει με τις προηγούμενες) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εκτίμησε ότι αν δεν νικήσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο Αγρίνιο, θα υπάρχει πρόβλημα και για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Διότι τόνισε μεν ότι οι προπονητές χρειάζονται χρόνο, ωστόσο υπογράμμισε ότι είναι αρκετό το διάστημα για να φανεί μια βελτίωση (τουλάχιστον στην αμυντική λειτουργία) και ότι υπάρχουν αντίστοιχα παραδείγματα στην Ελλάδα που επιβεβαιώνουν ότι πρέπει να βλέπεις και μια πρόοδο για ν’ αντέχεις σε αρνητικά αποτελέσματα.

Όσο για τον Αθανασιάδη, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αν η ΑΕΚ είχε βάλει οψιόν αγοράς του από τη Σέριφ «θα είχαν στηθεί κρεμάλες», τόνισε ότι πέρυσι τον πήρε κι αυτόν η μπάλα στο πλαίσιο της γενικότερης διάλυσης και ανέφερε ότι θα είναι στο χέρι της «Ένωσης» τι θα κάνει μαζί του το προσεχές καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x