Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θεωρεί τον Τσούμπερ από τους 2-3 τοπ παίκτες ο Αλμέιδα - Ξέρει απέξω τη φετινή ΑΕΚ»

Στη θερμή εισήγηση που έκανε και ο Αλμέιδα για την αγορά Τσούμπερ, υπογραμμίζοντας ότι τον έχει ξεχωρίσει από την αναλυτική μελέτη του στη φετινή ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Στους λόγους που η ενεργοποίηση την οψιόν αγοράς του Τσούμπερ είναι μια πολύ καλή είδηση για την ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής του Ελβετού, συν την πεποίθηση ότι σε μια καλή ομάδα θα είναι και ο ίδιος πολύ πιο αποδοτικός, κάνουν δικαιολογημένη την επένδυση της «Ένωσης» πάνω του.

Στάθηκε εξάλλου και στη θερμή εισήγηση που έκανε για εκείνον ο Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ότι τόσο ο Αργεντινός (από την αναλυτική μελέτη που έχει κάνει στη φετινή ομάδα), όσο και οι άλλοι προπονητές που συζήτησαν με την ΑΕΚ εξέφρασαν την άποψη ότι είναι από τους 2-3 τοπ παίκτες της ομάδας.

Όσο για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το χαρακτήρισε τρομερά κρίσιμο για την προσπάθεια εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου και εκτίμησε ότι θα δικαιωθεί η προσδοκία που υπάρχει στην «Ένωση» για αρκετό κόσμο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x