Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν έχει προχωρήσει, αλλά ούτε και χαλάσει η μεταγραφή του στόπερ που θέλει η ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε τα τελευταία μεταγραφικά νέα της ΑΕΚ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ΑΕΚ συναντά δυσκολίες στην προσπάθεια απόκτησης του στόπερ που «κυνηγά» αλλά η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η περίπτωση που κυνηγά η ΑΕΚ για την άμυνα είναι δύσκολη και δεν έχει προχωρήσει τις τελευταίες μέρες. Δεν έχει χαλάσει όμως. Η απόκτηση στόπερ παραμένει προτεραιότητα για την ομάδα, παρότι η εικόνα της αμυντικής λειτουργίας είναι καλή στα φιλικά έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ κι αυτό από λάθος του Αθανασιάδη. Πάντως είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί αμυντικός. Ο παίκτης που προσπαθεί να πάρει η ΑΕΚ μπορεί να παίξει και δεξί μπακ», ανέφερε.

Όσο για την αναζήτηση επιθετικού; «Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα δεν ψάχνει έναν φορ που θα πάρει τη θέση του Αραούχο. Θα μπορεί να παίξει και βασικός ο παίκτης που θα αποκτηθεί, αλλά δεν θα έρθει με απαίτηση ενδεκάδας», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως προχωρά και η παραχώρηση του Μισελέν στην Μπορντό. «Θα αποφασίσει ο Αλμέιδα αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης εκεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x