Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα πάρει χαφ ό,τι και να γίνει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Ραντόγια και Μπαρμπόσα»

Στη συνάντηση Μελισσανίδη με τους Κονέ-Παπαδημητρίου (όπου σφραγίστηκε ότι η ΑΕΚ θα πάρει σίγουρα χαφ) και στις περιπτώσεις των Μπαρμπόσα-Ραντόγια αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην προσπάθεια της ΑΕΚ να βρει τον χαφ που θα την ανεβάσει επίπεδο ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, ανέφερε ότι σε συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους Κονέ-Παπαδημητρίου σφραγίστηκε πως η «Ένωση» θα προχωρήσει στη μεταγραφή που έχει κριθεί απαραίτητη ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στα παράλληλα θέματα (όπως οι αποδεσμεύσεις).

Αναφερόμενος λοιπόν στην επιστροφή του ονόματος του Ραντόγια, τόνισε ότι δεδομένα είναι παίκτης που κάνει στην ΑΕΚ, ωστόσο το 2018 που είχε συμφωνηθεί η απόκτησή του από τη Θέλτα έκανε τα πάντα για να μην έρθει στην Ελλάδα και θα πρέπει να έχει αλλάξει γνώμη για να τεθεί θέμα.

Όσο για τον Μπαρμπόσα, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη ή ανοιχτή διαπραγμάτευση με τη Νις και υπογράμμισε ότι η μόνη περίπτωση ν’ αποκτηθεί είναι να φτάσει τέλος του μήνα και η γαλλική ομάδα να μην έχει βρει να τον δώσει κάπου με τα πολλά λεφτά που ζητάει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x