Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πάει για την άλλη βδομάδα η απόφαση για προπονητή-Λογική η διστακτικότητα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου περιμένει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα την απόφαση για προπονητή στην ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για προπονητή στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ασφαλείς εκτιμήσεις είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν.

«Φαίνεται πως η απόφαση θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Μετά από τόσα στραπάτσα από προπονητές, λογικό να υπάρχει μια διστακτικότητα για την τελική επιλογή. Δεν μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση, αλλά ίσως να παίξει ρόλο ότι ο Αλμέιδα έδειξε έτοιμος για δουλειά και ήρθε εδώ για να μιλήσει με την ομάδα», ανέφερε.

Για το χθεσινό ραντεβού με τον Αργεντινό, αλλά και την περίπτωση Λέκο τόνισε: «Δεν υπήρχαν πολλά να συζητηθούν με τον Αλμέιδα, γιατί μιλάνε εδώ και έναν μήνα. Χθες ήταν μια συνέντευξη με τον Μελισσανίδη. Δεν υπήρξε διαφωνία ούτε στο οικονομικό, ούτε στους συνεργάτες. Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις και θα ληφθεί μια απόφαση για τον προπονητή. Η περίπτωση του Λέκο είναι επίσης αρκετά παλιά, πιθανό να έχει γίνει συνάντηση και με αυτόν στο προηγούμενο διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x