Τις στημένες φάσεις και το ύψος του ΠΑΟΚ έναντι της ΑΕΚ «φοβάται» περισσότερο εν όψει του ντέρμπι της Τούμπας ο Κώστας Κετσετζόγλου.
«Το νούμερο ένα πρόβλημα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ είναι οι στημένες φάσεις», επισήμανε και πρόσθεσε πως αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που η παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι απαραίτητη.
«Ο Τσιγκρίνσκι ταιριάζει πολύ στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, που βγάζει πολλούς παίκτες από πίσω. Αν προπονηθεί σήμερα, θα είναι στην αποστολή», πρόσθεσε.
Παράλληλα εκτίμησε πως θα παίξει ο Γκάλο δεξιά και ο Μπακάκης αριστερά, με τον Λόπες σε θέση εξτρέμ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






