Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το νέο στοιχείο της ΑΕΚ που θέλει δουλειά - Πάντα στήριζε τους παίκτες ο Ντέμης»

Στο στοιχείο Γιαννίκη που φάνηκε ήδη στην ΑΕΚ, αλλά θέλει δουλειά για ν’ αποδώσει και στην έκπληξη που… δεν του προκάλεσε η στήριξη Ντέμη σε Μάνταλο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για το βασικότερο αγωνιστικό συμπέρασμα που προέκυψε από το ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, στάθηκε στο στοιχείο του πρέσινγκ, που φάνηκε ήδη από το πρώτο ματς, με αρκετές ανακτήσεις της μπάλας.

Εξήγησε ωστόσο ότι αυτό δεν συνοδεύτηκε έπειτα από καλές πάσες (ίσως κι επειδή δεν είναι το δυνατό σημείο των παικτών που έκαναν τα κλεψίματα) και τόνισε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλει δουλειά για ν’ αξιοποιηθεί στο 100%.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι το πρώτο δείγμα του νέου τεχνικού ήταν καλό, ωστόσο θα πρέπει να κλείσει η τετράδα αγώνων πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να βγει πιο ασφαλές συμπέρασμα, σχολίασε και τη δήλωση Νικολαΐδη για τον Πέτρο Μάνταλο:

Υπογραμμίζοντας ότι η άποψη του Ντέμη συμφωνεί με ένα μεγάλο κομμάτι φίλων της ΑΕΚ (που επίσης θεωρούν άδικη την κριτική που δέχεται ο αρχηγός) και σημειώνοντας ότι δεν προκαλεί έκπληξη η τοποθέτησή του, αφού ανέκαθεν (ακόμα και ως πρόεδρος) υποστήριζε τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x