Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Το 1ο γκολ το έβαλε το γήπεδο - Ό,τι είχε μαζέψει ο κόσμος μέσα του πέρασε στην ομάδα

Την ορμή που έδωσε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην ΑΕΚ η «Opap Arena» και την αίσθηση πως τα συναισθήματα 20 χρόνων του κόσμου μεταδόθηκαν στους παίκτες τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τη φανταστική -απ’ όλες τις απόψεις- βραδιά που έζησε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Opap Arena»… κατάπιε τον αντίπαλο και έμοιαζε σαν το πρώτο γκολ να επιτεύχθηκε από το γήπεδο.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι τα συναισθήματα που είχε μαζέψει επί 20 χρόνια ο κόσμος φάνηκε να μεταδόθηκαν στην ομάδα, στάθηκε και στην αγωνιστική πρόοδο που συνέχισαν να δείχνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναφερόμενος ατομικά εξάλλου σε κάποιους εξ αυτών, τόνισε την ποιότητα των Γκατσίνοβιτς-Πινέδα (και το άψογο δέσιμό τους στα χαφ), ενώ τόνισε ότι η εξαιρετική παρουσία των Σιμάνσκι-Ελίασον προκαλεί ευχάριστο… πονοκέφαλο στον Αλμέιδα μετά και την επάνοδο των Γιόνσον-Τσούμπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x