Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Υπάρχει ψυχραιμία στην ΑΕΚ - Το στίγμα του κόσμου με το χειροκρότημα πέρασε στην ομάδα

Την ορθολογική αντιμετώπιση της ήττας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την καταλυτική συνδρομή που έχει σε αυτό το χειροκρότημα του κόσμου της ΑΕΚ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη διαχείριση του αρνητικού αποτελέσματος που είχε για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (και δίνει αισιοδοξία ότι δεν θα την πάρει από κάτω στη συνέχεια) στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι παρόλο που ήταν μια κακή ήττα και επεκτείνει ένα άσχημο σερί με τους «ερυθρόλευκους», αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία απ’ όλους στην «Ένωση».

Εξήγησε λοιπόν ότι έπαιξε ρόλο σε αυτό η εμφάνιση (και το γεγονός ότι η ομάδα βρήκε το κουράγιο ν’ αντιδράσει έπειτα από γκολ που δεν άξιζε να δεχθεί), αλλά και το στίγμα που έδωσε ο κόσμος με το χειροκρότημα στη λήξη, το οποίο πέρασε στην ομάδα.

Εξάλλου, τόνισε ότι με τόσα κρίσιμα ματς μπροστά της (Γιάννενα, Παναθηναϊκός, Τρίπολη) η ΑΕΚ δεν μπορεί να σταθεί παραπάνω στο ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Στάνκοβιτς, χαρακτηρίζοντας πιθανότατο να κάνει την επέμβαση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και να λείψει από το εκτός έδρας με τον Αστέρα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x