Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τότε επιστρέφει ο Γκαρσία - Τα δεδομένα για το μέλλον του Πινέδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για το πότε επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία για την ΑΕΚ, το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και το ματς με Ολυμπιακό.

Πλούσιο το ρεπορτάζ της ΑΕΚ που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, με αναφορά στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού, αλλά και το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα.

«Ο Γκαρσία είτε θα είναι οριακά διαθέσιμος στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, είτε θα είναι σίγουρα έτοιμος στα playoffs. Στο Ηράκλειο, που θα λείπει και ο Αραούχο, θα δούμε κάποια αλχημεία στην επίθεση», τόνισε.

Όσο για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό; «Θα δούμε την ενδεκάδα του Κυπέλλου με κάποιους βασικούς. Ο Σιμάνσκι επειδή χάνει δύο ματς σερί θα παίξει σίγουρα, λογικά θα δούμε τον Γαλανόπουλο, τον Μάνταλο και μπροστά τον Αραούχο με τον Τσούμπερ. Σίγουρα θα δούμε τον Σιντιμπέ με κάποιον εκ των Χατζισαφί ή Ρότα να μένει εκτός. Πιθανώς να παίξει δίπλα στον Μήτογλου ο Μουκουντί», σημείωσε και πρόσθεσε: «Είναι το μόνο παιχνίδι που φοβάμαι, όχι γιατί έχω κάποια ένδειξη ή κάποια ανησυχία, αλλά γιατί αν στραβώσει μπορεί να χαλάσει τη χρονιά στην ΑΕΚ. Όλα τα στραβά αποτελέσματα τα έχει ξεπεράσει, αλλά ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός μπορεί να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ για το υπόλοιπο της σεζόν».

Τέλος, για το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα που φέρεται να επιθυμεί να μείνει στην ομάδα, είπε: «Η ΑΕΚ συζητά όλα τα ενδεχόμενα εκτός από το να δώσει 10 εκατ. ευρώ. Θα ήθελε ανανέωση δανεισμού, με μια οψιόν προσιτή. Σίγουρα η ομάδα θέλει τον Πινέδα και ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Η δική του επιθυμία μπορεί να βοηθήσει στην παραμονή του, αλλά γι’ αυτό υπάρχει καιρός να δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x