Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα ζητούμενα για την ΑΕΚ μετά την ήττα σε δεύτερο σερί ντέρμπι.
«Αυτό που πρέπει να δείξει η ομάδα είναι μια πρόοδο και να μένει κοντά στην κορυφή. Υπάρχει μια απόσταση από τον Ολυμπιακό, φάνηκε ξεκάθαρα χθες και πρέπει να δουλέψει για να την καλύψει. Η ΑΕΚ ήταν ψυχικά διαλυμένη το καλοκαίρι, έκανε πολλές αλλαγές και έκανε μια πρώτη επιτυχία με την είσοδο στους ομίλους. Τον Γενάρη πρέπει να γίνει πράξη αυτό που μας είχαν πει και να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πρέπει. Μέχρι τότε θα πρέπει να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή», τόνισε.
Όσο για την εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης», είπε: «Η ΑΕΚ πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, δεν έφαγε ούτε μια κόντρα, ούτε έχασε την μπάλα κοντά στην περιοχή της, όμως ο Ολυμπιακός την κέρδισε από ψηλά και σε αυτό έπαιξε ρόλο η επιλογή του Μεντιλίμπαρ να πάει με τον Ελ Κααμπί και τον Ταρέμι. Αυτό που της έλειψε ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Όπως το έπαιξε το παιχνίδι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα έβρισκε τον τρόπο να το κερδίσει. Θα έπρεπε να γίνει κάτι ακραίο για να μην το πάρει ο Ολυμπιακός».
Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






