Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Αθανασιάδη-Στέλνει μήνυμα με νίκη η ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για την αποψινή μάχη της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Παιχνίδι που αποτελεί ευκαιρία για την ΑΕΚ να στείλει μήνυμα πως θα είναι διεκδικήτρια του τίτλου χαρακτήρισε το αποψινό με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πάντα δυσκόλευε ο Άρης την ΑΕΚ, ακόμη και στις κακές χρονιές του. Μπορεί με ένα διπλό να δώσει ένα μήνυμα. Πάντως δεν κρίνεται τίποτα σήμερα, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Όπως όλα δείχνουν φέτος το πρωτάθλημα θα κριθεί πολύ πιο αργά και η ΑΕΚ φέτος έχει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το πλεονέκτημα της έδρας», τόνισε.

«Είναι η πρώτη ευκαιρία του Αθανασιάδη, που θα παίξει λόγω της απουσίας Στάνκοβιτς, να δούμε σε τι κατάσταση είναι και να δείξει ότι η ΑΕΚ μπορεί να στηρίζεται πάνω του. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Με την εμφάνιση που έκανε η ομάδα τη Δευτέρα είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αλλαγές, αλλά ας κρατήσουμε μια πισινή, ειδικά για τον Γιόνσον που ήταν βασικός όταν ήταν υγιής. Δεν ξέρω αν ο Αλμέιδα θα ρισκάρει να χαλάσει το δίδυμο Αραούχο-Γκαρσία που πάει τόσο καλά ή τον Ελίασον που προέρχεται από ματς με δύο ασίστ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x