Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει πίστη και όχι απογοήτευση στην ΑΕΚ - Για βασικός με Ολυμπιακό ο Μάνταλος»

Για την εξαιρετική ψυχολογία που διατηρεί η ΑΕΚ ενόψει των τελευταίων ματς (ως αποτέλεσμα της εμφάνισης στη Λεωφόρο) και τα πλάνα Αλμέιδα με Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Την πίστη όλων στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα δεν είναι χαμένο (αντιθέτως πρέπει να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για την κατάκτησή του) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι παρόλο που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος απ’ αυτό που είδε.

Τόνισε λοιπόν ότι και στην ίδια την ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία (και όχι απογοήτευση), κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δήλωσαν άπαντες διαθέσιμοι, παρόλο που κάποιοι ταλαιπωρούνται ακόμα από την ίωση.

Όσο για το τακτικό πλάνο με τον Ολυμπιακό, σημείωσε ότι ο Πινέδα θα παραμείνει πιθανότατα σε θέση δεξιού μπακ και εκτίμησε (βάσει των όσων έχει δείξει ο Αλμέιδα στα προηγούμενα ντέρμπι με τους Πειραιώτες) ο Μάνταλος θα ξεκινήσει βασικός στα χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x