Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Υπολογίζει Γκαρσία ο Αλμέιδα-Πιο κρίσιμο για Ολυμπιακό το ντέρμπι»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Πολύ σημαντικό για αμφότερους, αλλά περισσότερο για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε το αποψινό ντέρμπι για την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι κρίσιμο παιχνίδι, πιο κρίσιμο για τον Ολυμπιακό, γιατί αν νικήσει η ΑΕΚ θα βρεθεί στο +9 που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Αν η ΑΕΚ νικήσει, μπαίνει στα playoffs σαν πρώτο φαβορί με βασικό ανταγωνιστή τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει 17 αγώνες, από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, και αυτό κάτι λέει», τόνισε.

Αναφορικά με την παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή είπε: «Ο Γκαρσία χωρίς να έχει κάνει ολοκληρωμένη προπόνηση μπήκε αποστολή, κάτι που σε συνδυασμό με την απουσία του Φαν Βέερτ δείχνει ότι ο Αλμέιδα τον υπολογίζει. Για βασικό το βλέπω δύσκολο, αλλά φαίνεται ότι έχει ένα 30λεπτο ως αλλαγή».

Όσο για την ενδεκάδα; «Πιστεύω θα επιστρέψει ο Άμραμπατ αντί του Ελίασον. Για δεξί μπακ φαβορί είναι ο Ρότα, δύσκολα θα βγάλει και τον Χατζισαφί παρότι έχει συνεχή παιχνίδια. Βίντα και Μουκουντί θα είναι τα δύο στόπερ. Στο κέντρο θεωρώ ότι ο Γιόνσον είναι σίγουρος. Αν επιλέξει δίπλα του τον Σιμάνσκι, θα μείνει εκτός ένας εκ των Πινέδα ή Γκατσίνοβιτς. Το βλέπω δύσκολο να μείνει εκτός ο Πινέδα. Έχω την αίσθηση πως θα πάει με τον Πινέδα στον άξονα, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και μπροστά Αραούχο και Τσούμπερ», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x