Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Να είναι προετοιμασμένη και για το ενδεχόμενο ν’ αλλάξει… άμεσα τον Γιαννίκη η ΑΕΚ»

Παρά την πρόθεση να μείνει ο Γιαννίκης έως ότου δρομολογηθεί το θέμα του νέου προπονητή η ΑΕΚ πρέπει να διαθέτει και plan b για το χειρότερο σενάριο, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Την ανάγκη της ΑΕΚ ως σύλλογος να… συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα θέλει επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι πρόθεση της «Ένωσης» είναι να βγάλει τη σεζόν με τον Αργύρη Γιαννίκη (δρομολογώντας παράλληλα το θέμα του νέου προπονητή).

Επειδή τόνισε ωστόσο ότι τα πράγματα πάντοτε μπορούν να πάνε και χειρότερα από πλευράς αποτελεσμάτων, υπογράμμισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί πιο άμεσα αλλαγή.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, σημείωσε ότι στο ματς με τον ΠΑΣ θα φανεί αν όντως υπάρχει αντίδραση (ή τα σημάδια ζωής με τον Ολυμπιακό ήταν περιστασιακά), εξέφρασε την άποψη ότι ο Άμραμπατ δεν πρέπει να… κουνηθεί από τη θέση του επιτελικού και σημείωσε ότι ο Φράνσον δεν είναι ακόμα έτοιμος για να μπει στα παιχνίδια.


Write to Stavros Kalogerakis

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x