Με δύο εβδομάδες να απομένουν για τη σέντρα του πρωταθλήματος, Κηφισιά και Asteras AKTOR έδειξαν μετά το μεταξύ τους 1-1 πως χρειάζονται ακόμη δουλειά για να βρεθούν στο επιθυμητό επίπεδο.
Σε ένα ματς με μέτρια εικόνα και λίγες φάσεις εκατέρωθεν, οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στα σημεία και ελαφρώς πιο απειλητικοί, αλλά πληγώθηκαν από μια στατική φάση. Κάπως έτσι, η ομάδα των Βορείων Προαστίων κατάφερε να αποφύγει την ήττα, έστω και σε φιλικό. Κάτι που μπορεί να ενεργήσει θετικά στην ψυχολογία της.
Ωστόσο, δεδομένα η ομάδα του Λέτο χρειάζεται έξτρα δουλειά και να γίνει πιο γρήγορη και άμεση, αφού δημιουργεί λίγες καλές φάσεις. Την ίδια ώρα, ο Αστέρας έδειξε πως πρέπει να βάλει περισσότερο το κάθετο ποδόσφαιρο στο παιχνίδι του.
Στα του ματς, ένα διαγώνιο σουτ του Χριστόπουλου στο 13’ πέρασε ψηλά άουτ για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Εμμανουηλίδη στο 38’ να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αστοχώντας σε τετ-α-τετ. Δύο λεπτά μετά, ο Παπαδόπουλος έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Χριστόπουλου.
Ο Έντερ στο 55’ βρέθηκε κοντά στο γκολ με πλασέ στην κίνηση που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Αστέρας χτύπησε το «καμπανάκι», η Κηφισιά δεν το άκουσε και δύο λεπτά μετά ο Εμμανουηλίδης έφυγε μόνος του σε ταχύτατο transition και εκτέλεσε ιδανικά για το 1-0.
Οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, το παιχνίδι σκλήρυνε και η Κηφισιά το εκμεταλλεύτηκε, χτυπώντας στο 79ο λεπτό. Μετά από γλυκιά εκτέλεση φάουλ του Αντονίσε, η άμυνα των Αρκάδων είχε κακή αντίδραση και ο Ποκόρνι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






