Stoiximan Super League

Μείωσε με Καλοσκάμη πριν βγει το ημίχρονο και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του ματς η ΑΕΚ!

Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 την Κηφισιά με τυχερό τέρμα του Καλοσκάμη, έπειτα από την όμορφη συνεργασία του Μάνταλου με τον Ρέλβας.

Βρήκε αυτό που έψαχνε πριν βγει το ημίχρονο και ξαναμπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του ματς η ΑΕΚ!

Μετά την ψυχρολουσία που υπέστησαν στο πρώτο μισάωρο του αγώνα στο Περιστέρι, όταν και είδαν την Κηφισιά να προηγείται με 2-0, οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν και έφτασαν στη μείωση του σκορ στο φινάλε του 45λεπτου.

Συγκεκριμένα, στο 44ο λεπτό και μετά από την όμορφη συνεργασία του Μάνταλου με τον Ρέλβας, η μπάλα έφτασε στον Καλοσκάκη, ο οποίος πλάσαρε προς την εστία, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Λαρουσί, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x