Stoiximan Super League

Ανεβάζει στροφές ο Σνεϊντερλέν στην Κηφισιά - Πιθανό να μπει στην αποστολή με ΟΦΗ

Ο Μοργκάν Σνεϊντερλέν έχει μπει στις προπονήσεις της Κηφισιάς και πιθανότατα θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Η Κηφισιά φυλούσε το καλύτερο για το τέλος, προχωρώντας στην απόκτηση του Μοργκάν Σνεϊντερλέν λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για ελεύθερους τον Σεπτεμβριο.

Ο Γάλλος μέσος, με τη μεγάλη καριέρα στα αγγλικά γήπεδα, υπέγραψε με τους νεοφώτιστους προσθέτοντας εμπειρία αλλά και λάμψη στο ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασίου και φαίνεται πως το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Κηφισιάς δεν θα αργήσει.

Ο πολύπειρος χαφ, που τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 34 του χρόνια, έχει μπει εδώ και λίγες μέρες στις προπονήσεις και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που σημαίνει πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή για το εντός έδρας ματς της ομάδας των βορείων προαστίων με τον ΟΦΗ μετά τη διακοπή.

Ένας αγώνας ο οποίος δεν θα γίνει στο γήπεδο της Καισαριανής, όπως οι δύο τελευταίοι των νεοφώτιστων αλλά σε εκείνο της Λαμίας, λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα του «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μοναδική νίκη της Κηφισιάς στο πρωτάθλημα έχει σημειωθεί στη Φθιώτιδα, καθώς είχε επικρατήσει 2-1 του Ατρομήτου τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x