Stoiximan Super League

Η Κηφισιά προσφέρει… γη και ύδωρ στον Μάντζιο για να καθίσει στον πάγκο της!

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους της Κηφισιάς ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και στόχος της είναι να καθιερωθεί σε αυτή, διαγράφοντας τη δική της πορεία.

Ο πήχης έχει μπει ήδη ψηλά και είναι δεδομένο πως θα γίνουν αρκετές κινήσεις, ενώ η διάθεση που υπάρχει για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου φαίνεται και από την πρόθεση να καθίσει στον πάγκο της ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί την πρώτη και κύρια επιλογή των ιθυνόντων. Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως η Κηφισιά προσφέρει… γη και ύδωρ στον 53χρονο προπονητή ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και στις συζητήσεις που έχουν υπάρξει μαζί του, του έχουν διαμηνύσει τις προθέσεις τους.

Ο Μάντζιος, λοιπόν, θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο μεταγραφικό κομμάτι, όπως και ένα πολύ σημαντικό νούμερο για να ξοδέψει στις κινήσεις… αναδιαμόρφωσης του ρόστερ. Διότι η Κηφισιά χρειάζεται να προχωρήσει σε ένα σημαντικό… rebuild, αποκτώντας ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ποιότητας που θα μπορέσουν να κρατήσουν με άνεση την ομάδα στην κατηγορία.

Από τη μεριά του, ο Έλληνας προπονητής παρότι εξετάζει και το ενδεχόμενο η επόμενη δουλειά του να είναι στο εξωτερικό, φαίνεται πως σκέφτεται και μάλιστα σοβαρά την εν λόγω πρόταση. Βλέπει πως οι νεοφώτιστοι έχουν όρεξη και πλάνο, ενώ θέλουν να του δώσουν το ελεύθερο να φτιάξει την ομάδα από την αρχή όπως επιθυμεί ο ίδιος.

Με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα και να αναμένεται η οριστική εξέλιξη, με τον «γάμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές να μοιάζει αυτή τη στιγμή ως το πιθανότερο σενάριο. Οι μεταγραφικές εξελίξεις ήδη τρέχουν πάντως στην Κηφισιά, όπου εξετάζονται πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να μείνουν χωρίς ομάδα. Ο Σάκιτς είναι μια περίπτωση που αρέσει, το όνομα του Μπαράλες ακούστηκε επίσης αλλά μένει να φανεί αν θα επιλέξει ο Αργεντινός να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα. Με το σαφάρι να συνεχίζεται…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x