Stoiximan Super League

Πήραν γεύση από την... ανανεωμένη Καισαριανή οι παίκτες της Κηφισιάς

Οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς βρέθηκαν την Παρασκευή (15/09) στο ανακαινισμένο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή, όπου θα δίνουν τους εντός έδρας αγώνες τους.

Το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» ανανεώθηκε, στολίστηκε και περιμένει την Κηφισιά!

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου βρέθηκαν την Παρασκευή (15/09) στο γήπεδο της Καισαριανής, οι βελτιωτικές εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν, καθιστώντας το έτοιμο για τους αγώνες των νεοφώτιστων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο – αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (17/09).

Στις εγκαταστάσεις του αθηναϊκού γηπέδου βρίσκουμε πλέον λόμπι για τις οικογένειες των παικτών, εστιατόριο, γυμναστήριο, αίθουσα βίντεο και υδρομασάζ, ενώ ανακαινίστηκαν και τα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα, άπαντες στον σύλλογο των βορείων προαστίων είναι επικεντρωμένοι στο προσεχές ματς με τους Σερραίους, με την προετοιμασία της ομάδας να συνεχίζεται δίχως προβλήματα.

Μία μέρα πριν τον αγώνα αναμένεται αποφασιστεί εάν θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου ο νεοαποκτηθείς μπακ Γκόμπελιτς, ενώ παράλληλα οι όποιες εξελίξεις για στόπερ στην αγορά των ελεύθερων πάνε για την επόμενη εβδομάδα, μετά το ματς με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.











0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x