Stoiximan Super League

Η αποστολή της Κηφισιάς για Παναθηναϊκό

Δείτε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Σεμπάστιαν Λέτο για το παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό.

Η Κηφισιά «υποδέχεται» τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να ανακοινώνει την αποστολή.

Η ομάδα των βόρειων προαστίων, παρά το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα, ευελπιστεί σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά την ισοπαλία στο AEL FC Arena.

Μετά από δύο αγωνιστικές, η Κηφισιά μετρά μία ήττα (3-2 με ανατροπή από τον Λεβαδειακό) και μια ισοπαλία (1-1 με την ΑΕΛ Novibet).

Αναλυτικά η αποστολή:

Ξενοπουλος, Ρόμπερτς, Ραμίρες, Σιμόν, Χουχούμης, Μποτία, Πέτκοφ, Σόουζα, Ποκόρνι, Σμπόκος, Πόμπο, Εμπό, Ρουκουνάκης, Βιγιαφάνιες, Ντίας, Πέρεθ, Εσκίβελ, Κωνσταντακόπουλος, Αντονίσε, Τζίμας, Τετέι, Παντελίδης, Μούσιολικ, Χριστόπουλος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x