Stoiximan Super League

Με τρεις σημαντικές επιστροφές στο Περιστέρι η Κηφισιά

Με σημαντικές επιστροφές κόντρα στον Ατρόμητο η Κηφισιά.

Την προετοιμασία του για την αυριανή (20/04, 19:30) εκτός έδρας δοκιμασία στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής η Κηφισιά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Μπράτσος, ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο τους Περιστεριώτες, σε ένα κρίσιμο και κομβικό ματς, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Στην αποστολή της Κηφισιάς επιστρέφουν οι Μάρκο Γκόμπελιτς και Ντούσαν Γιόβαντσιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση της ομάδας. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Πάνος Πρίτσας που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Από εκεί και πέρα, εκτός εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού βρίσκονται οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Αλμπέρτο Μποτία.


H αποστολή της Κηφισιάς: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τσάπαν, Τσανάτζια, Παπασάββας, Πρίτσας, Νίνης, Σναϊντερλάν, Σολόα, Γιόβαντσιτς, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Μενέντες, Σάντος, Κλωναρίδης, Μπιφουμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x