Stoiximan Super League

Χωρίς τρεις στην Τρίπολη η Κηφισιά

Με τρεις απουσίες θα αγωνιστεί κόντρα στον Astera Actor η Κηφισιά την Κυριακή στην Τρίπολη για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Χωρίς τρεις παίκτες θα αγωνιστεί κόντρα στον Astera Actor την Κυριακή η Κηφισιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χουχούμη, Πέτκοφ κι Εσκιβέλ.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ούγκο Σόουζα και Λούκας Βιγιαφάνιες.

Έτσι, ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 25 παικτών μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας το Σάββατο. Αυτή την αποτελούν οι: Ξενόπουλος, Ρόμπερτς, Ραμίρες, Σιμόν, Μποτία, Μαϊντάνα, Ούγκο Σόουζα, Πόκορνι, Λάρουσι, Σμπώκος, Πόμπο, Έμπο, Ρουκουνάκης, Βιγιαφάνιες, Ντίας, Ρουμπέν Πέρεθ, Αμανί, Αντόνισε, Τζίμας, Τεττέη, Ζέρσον Σόουζα, Παντελίδης, Πατήρας, Μούσιολικ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x