Stoiximan Super League

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως αποχώρησε από την Κηφισιά!

Παρελθόν μετά από οκτώ παιχνίδια από τον πάγκο της Κηφισιάς αποτελεί ο Ντέιβιντ Νίλσεν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε Μέσο της Δανίας.

Παρελθόν από τον πάγκο της Κηφισιάς αποτελεί ο Ντέιβιντ Νίλσεν, με τον 47χρονο τεχνικό να το αποκαλύπτει σε συνέντευξή του σε Μέσο της Δανίας.

Με τον Δανό προπονητή να τονίζει στο «Tipsbladet» πως δεν τίθεται θέμα απόλυσής του και το διαζύγιο ουσιαστικά θα είναι συναινετικό: «Είναι μια απόφαση που έχουμε συμφωνήσει, είχαμε συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα με τη διοίκηση. Ο διάλογος μαζί τους ήταν καλός. Πρέπει να υπάρχει πλήρης κατανόηση και σεβασμός από εμένα και από αυτούς. », ανέφερε πάνω στο σχετικό θέμα.

Ο Νίλσεν πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα του σε οκτώ παιχνίδια, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την Κηφισιά να πάρει την απαιτούμενη ώθηση και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας μόλις μία νίκη σε αυτό το διάστημα.

«Τα πήγαμε καλά, αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα μαζί μας. Έχουμε παίξει απέναντι σε πολλές ομάδες στο πάνω ταμπλό του πρωταθλήματος και ήταν δύσκολο, γιατί είμαστε μικρότερη ομάδα. Έχουμε υποστεί κάποιες μάλλον άσχημες ήττες, αλλά για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ κερδίζει τις περισσότερες ομάδες με πολλά γκολ. Αν είχαμε κερδίσει έναν αγώνα στον οποίο είχαμε έρθει ισόπαλοι, απέναντι σε μία από τις άλλες ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία επίσης, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά», ανέφερε σχετικά με την πορεία του στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Νίλσεν τόνισε πως θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα και να προσπαθήσει να το... γυρίσει, αλλά όταν ένας σύλλογος βρίσκεται σε ένα δύσκολο σημείο, τότε πρέπει άπαντες να αντιληφθούν την κατάσταση και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να την αλλάξουν. Είτε μέσω ενός νέου προπονητή, είτε με έξτρα μεταγραφικές κινήσεις στις εναπομείνασες ημέρες της χειμερινής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x