Stoiximan Super League

Κηφισιά-Παναιτωλικός: Ντέρμπι παραμονής με φόντο τα playouts

Η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι για την παραμονή, λίγες μέρες πριν την έναρξη των playouts.

Με ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι για την παραμονή ολοκληρώνεται η κανονικής διάρκεια της Stoiximan Super League, καθώς η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Καισαριανή στις 19:30 (Cosmote Sport 5), στο πρώτο εντός έδρας ματς της πρώτης με κόσμο μετά τον Νοέμβριο.

Οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 13η θέση της βαθμολογίας και οι Αγρινιώτες τη 12η με μόλις έναν βαθμό παραπάνω, συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντική θα είναι η νίκη – αν καταφέρει να την πάρει έναν εκ των δύο αντιπάλων.

Οι νεοφώτιστοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά υπό την τεχνική ηγεσία του Κώστα Μπράτσου, καθώς από τότε που κάθισε στον πάγκο, μετρούν 1-3-1, έχοντας πάρει, μεταξύ άλλων, βαθμό σε Τρίπολη και Λεωφόρο.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με ανατροπή κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ το μυαλό βρίσκεται πιθανότατα και στην επερχόμενη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμειναν για την Κηφισιά οι Κρίστινσον, Μποτία, Τσάπαν, Σμπώκος, Αντούνες, Παπασάββας, Σναϊντερλάν και Αντερέγκεν, ενώ εκτός αυτής των φιλοξενούμενων έμειναν οι Μπαλντασάρα, Στεργιάκης, Μπακάκης, Ντίας και Μπάμποκ.

Υπενθυμίζεται ότι στο ματς του Α’ γύρου, ο Παναιτωλικός είχε νικήσει 3-0 τους νεοφώτιστους στο Αγρίνιο.



Οι αποστολές

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Σολόα, Κωσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης, Μπιφουμά

Παναιτωλικός: Καπίνο, Ταμπίντζε, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας

Οι πιθανές ενδεκάδες

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Κρισιούμα, Μενέντες, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Πέρες, Μπουζούκης, Καρέλης, Σενγκέλια

Διαιτητής: Γκορτσίλας
Βοηθοί: Νικολαΐδης, Διαμαντής
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Τσακαλίδης, Σαμοΐλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x