Stoiximan Super League

Ζήτησε την αποχώρηση του Μπελεβώνη από τον πάγκο ώστε να συνεχιστεί το Κηφισιά-Παναιτωλικός ο Γκορτσίλας!

Ο διαιτητής Γκορτσίλας αρνήθηκε αρχικά να συνεχίσει το ματς Κηφισιά-Παναιτωλικός εάν δεν αποχωρήσει από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Μάκης Μπελεβώνης!

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο συμβάν έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Κηφισιά-Παναιτωλικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της COSMOTE TV.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι Γκορτσίλας δεν έβγαινε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο, καθώς ζητούσε να φύγει από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Μάκης Μπελεβώνης. Ο διαιτητής του αγώνα κατήγγειλε στην ανάπαυλα ότι άκουσε τον τεχνικό διευθυντή του Παναιτωλικού να τον βρίζει, αν και από μεριάς του αυτός αρνούνταν κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, ο Γκορτσίλας απείλησε να μην βγει από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος. Ο άνθρωπος του Παναιτωλικού, από την άλλη, αρνούνταν να απομακρυνθεί, καθότι ο διαιτητής δεν του έδειξε κόκκινη κάρτα, αλλά τον... απέβαλε προφορικά.

Τελικά, έπειτα από συζήτηση τα πνεύματα κατευνάστηκαν. «Σφύρα καλά και εγώ για φύγω», φέρεται να του είπε ο Μπελεβώνης, που τελικώς έμεινε εκτός γηπέδου, με το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x