Stoiximan Super League

Κηφισιά-Παναιτωλικός: Σούπερ ντέρμπι παραμονής στην Καισαριανή

Η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο πολύ μεγάλο ντέρμπι παραμονής της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Σπουδαίο ντέρμπι παραμονής περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League, με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Καισαριανή στις 20:00 (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου προέρχεται από σπουδαίο διπλό, 2-1, ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης, νίκη που της επέτρεψε να προσπεράσει τους Αγρινιώτες στο +1.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ηττήθηκαν 1-0 εντός έδρας από τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και να χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη στο «Μ. Κρητικόπουλος».

Με ισοπαλία, τα δεδομένα θα παραμείνουν ολόιδια, ενώ αν επικρατήσει η Κηφισιά, θα ξεφύγει στο +4 και θα γίνει φαβορί για τη σωτηρία.



Χθες, οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν πως τα εκδοτήρια δεν θα διαθέσουν εισιτήρια, ενώ δεν θα βρεθούν στο γήπεδο οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Στα αγωνιστικά, ο Μπράτσος δεν ανακοίνωσε αποστολή, με τον Πρίτσα να είναι δεδομένα τιμωρημένος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τεϊσέιρα. Εκτός είναι και οι μακροχρόνια τραυματίες Αντερέγκεν και Μποτία.

Ούτε ο Παναιτωλικός έκανε γνωστή την αποστολή του, με τον τιμωρημένο Μλάντεν να είναι η μοναδική βέβαιη απουσία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί φέτος άλλες δύο φορές αντιμέτωπες, με τον Παναιτωλικό να έχει μία νίκη (3-0, εντός) και μία ισοπαλία (2-2, εκτός).

Οι πιθανές ενδεκάδες

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Κρισιούμα, Μενέντες, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαλής, Οικονόμου, Στάγιτς, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Ντίας, Καρέλης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Ψαρρής, Κούλα
4ος: Βάτσιος
VAR: Άλαρντ, Μπούξμπαουμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x