Stoiximan Super League

Ποια Premier; Επέστρεψε από την κόλαση σε απίθανη ματσάρα η Κηφισιά με γκολ στο 90'+11' για το 4-4!

Σε ένα απίθανο παιχνίδι που τα είχε όλα, η Κηφισιά σκόραρε στο 90'+11' με τον Μποτία και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό (4-4) κόντρα στον Πανσερραϊκό, που προηγήθηκε 0-3 στο ημίχρονο!

Βρήκε γκολ στο 90’+11’ με τον Μποτία κόντρα στον Πανσερραϊκό και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι η Κηφισιά (4-4)!

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με 0-3 στο ημίχρονο, αλλά και με 2-4 στο 79’, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και σκοράροντας δις στις καθυστερήσεις, αρνήθηκαν να χάσουν, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Έμεινε με 10 παίκτες από το 44’, μετά από κόκκινη κάρτα στον Χάγεκ για φάουλ στον Οζέγκοβιτς, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Τρεις αλλαγές έκανε αμέσως μετά το πρώτο ημίωρο ο Αναστασίου, που ήταν πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του σε εκείνο το σημείο.

Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μπέργκστρομ και Πηλέας τα γκολ των φιλοξενούμενων που φαίνοταν πως θα πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, με Κωνσταντακόπουλο (πρώτο γκολ στην πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή), Οζέγκοβιτς, Τετέι και Μποτία απάντησε η ομάδα των δυτικών προαστίων, στο καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς έως τώρα!

Στο μυαλό των κόουτς:

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με 4-3-2-1, με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, τους Μασούρα, Μποτία, Βαφέα, Λούμορ στην άμυνα, τους Παπασάββα, Πέιο, Ίλιεφ στο κέντρο, τους Μπιφούμα και Σάντος στα άκρα και τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Με 4-1-4-1 κατέβασε τον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Χόβαν στο τέρμα, τους Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκη, Δεληγιαννίδη στην άμυνα, τον Ουεντραόγκο πίσω από τους Στάικο, Μούργο, Χατζηστραβό και Πηλέα και τον Άλεξιτς στην επίθεση.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν με το «καλημέρα», αιφνιδιάζοντας τους παίκτες της Κηφισιάς. Στο 4ο λεπτό, ο Δεληγιαννίδης έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής, εκείνος με μία προσποίηση μπήκε σε αυτή, και με ένα όμορφο σουτ στην κίνηση, νίκησε τον Κρίστινσον για το 0-1!



Μάλιστα, οκτώ λεπτά αργότερα, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Μετά από σέντρα από δεξιά και απομάκρυνση του Μασούρα, η μπάλα στρώθηκε στον Στάικο εκτός περιοχής, ο οποίος σούταρε στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ για το 0-2!



Δέκα λεπτά αργότερα, οι Σερραίοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα, επιβεβαιώνοντας το φανταστικό τους ξεκίνημα στο παιχνίδι. Στο 22’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου, η Μπέργκστρομ έφυγε από τα μαρκαρίσματα και με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 0-3!



Στο 33΄ο Γιάννης Ανστασίου έκανε τρεις αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, από την οποία δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος, περνώντας στο παιχνίδι τους Παρρά, Κωνσταντακόπουλο και Αντερέγκεν αντί των Λούμορ, Μπιφούμα και Πέιου.

Στο 43’, ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 παίκτες. Σε φάση που χρειάστηκε και εξέταση από τον VAR, ο Ματσούκας έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χάγεκ για φάουλ στον Οζέγκοβιτς εκτός περιοχής, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Η Κηφισιά απείλησε στο 45’+5’ με ωραία ενέργεια και σουτ του Ματέους Σάντος, με τον Χόβαν να απομακρύνει. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 3-0 υπέρ του Πανσερραϊκού.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ματσούκας έδωσε πέναλτι στην Κηφισιά, βλέποντας χέρι του Δεληγιαννίδη στην περιοχή. Τελικά, άλλαξε την απόφασή του, πηγαίνοντας να δει τη φάση στο VAR.

Στο 56’, η ομάδα των βορείων προαστίων βρήκε το γκολ, καταφέρνοντας να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Ο Μποτία βρήκε με όμορφη μπαλιά τον Κωνσταντακόπουλο εκείνος κοντρόλαρε υπέροχα και από πολύ δύσκολη γωνία, νίκησε τον Χόβαν, σκοράροντας στο ντεμπούτο του για το 1-3!



Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς να δημιουργούν κάποια σημαντική ευκαιρία. Στο 72’, όμως, κατάφεραν να μειώσουν ακόμη περισσότερο. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάντος από τα αριστερά, ο Οζέγκοβιτς έκανε ωραία κίνηση και βρήκε την μπάλα με το γόνατο, στέλνοντας τη στα δίχτυα του Χόβαν για το 2-3!



Αμέσως μετά την επιβεβαίωση του τέρματος, που ελέγχθηκε για αρκετή ώρα από το VAR, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει και πάλι αέρα δύο τερμάτων. Στο 77', μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπέργκστρομ έγινε κάτοχος στην περιοχή και βρήκε με το κεφάλι τον Πηλέα, που έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 2-4!



Ωστόσο, η Κηφισιά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, χτυπώντας δις στις καθυστερήσεις. Αρχικά, στο 90’+6’ και ύστερα από πανέμορφη σέντρα από δεξιά, ο Τετέι πήρε την κεφαλιά και νίκησε από κοντά τον Χόβαν, για το 3-4!



Στο 90’+11’, ο Οζέγκοβιτς προσπάθησε να απειλήσει με ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Μποτία, ο οποίος με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 4-4, που έδωσε την ομάδα έναν πολύ σημαντικό βαθμό, σε ένα παιχνίδι άνευ προηγουμένου!



MVP: Όταν σκοράρεις στο τελευταίο... δευτερόλεπτο και δίνεις ένα θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα σου, δεν μπορείς παρά να μην είσαι ο MVP. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αποτέλεσε τον από μηχανής Θεό για την Κηφισιά.

Η σφυρίχτρα: Ο Ματσούκας είχε μία προβληματική διαιτησία, με τον Ζαμπάλα στο VAR να τον διορθώνει σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά, δεν είδε το φάουλ του Χάγεκ στον Οζέγκοβιτς λίγο έξω από την περιοχή, ενώ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους, είδε χέρι και έδωσε πέναλτι για την Κηφισιά, όπου διορθώθηκε και πάλι με παρέμβαση του VAR.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (33' Παρράς), Πέιος (34' Αντερέγκεν), Παπασάββας (58' Τετέι), Σάντος, Ίλιεφ (72' Ιπαλίμπο), Μπιφούμα (34' Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90+3' Τσαγκαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (68' Μορέιρα), Δεληγιαννίδης, Μούργος (46' Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68' Τομάς), Άλεκσιτς (60' Μπαΐροβιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x