Stoiximan Super League

Ματς α' κατηγορίας στην Καισαριανή μετά από 21 χρόνια - Είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός στο προηγούμενο

Το Κηφισιά-Πανσερραϊκός είναι το πρώτο ματς Α’ Εθνικής\Σούπερ Λίγκας έπειτα από 7.802 ημέρες. Στο προηγούμενο είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τον Βαζέχα.

Πρώτο ματς Α’ Εθνικής/Σούπερ Λίγκας στην Καισαριανή μετά από 21 χρόνια. Η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League είναι το πρώτο έπειτα από 7.802 ημέρες σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, όπως σημειώνει το soccerbase.gr.

Το αμέσως προηγούμενο διεξήχθη στις 8 Μαΐου του 2002 και ήταν ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να επικρατεί 2-1 με γκολ από Σαπάνη (17’) και Βαζέχα (78’) στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την τελευταία αγωνιστική, ενώ είχαν ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι με τον Λαγό (75’).



Τότε, οι «πράσινοι» είχαν τερματίσει τρίτοι στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε τελευταίος και υποβιβάστηκε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x