Αγωνία για την Κηφισιά, καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη.
Ο Αργεντινός μέσος χτύπησε στο κεφάλι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από δυνατή εναέρια μονομαχία με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Ο έμπειρος χαφ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Λαζάρ Αμανί, ο οποίος στη συνέχεια ήταν... μοιραίος για την ομάδα του, παραχωρώντας δύο πέναλτι.
Ο Βιγιαφάνιες μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πιθανό κάταγμα στο ζυγωματικό οστό, τραυματισμός που, αν επιβεβαιωθεί, θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






