Stoiximan Super League

Τέλος από την Κηφισιά ο Ξενόπουλος

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο Βασίλης Ξενόπουλος, με την ομάδα των βορείων προαστίων να αποχαιρετά τον Έλληνα τερματοφύλακα μετά από δύο χρόνια.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξενόπουλο ανακοίνωσε η Κηφισιά, με τον 28χρονο γκολκίπερ να αποχωρεί έπειτα από μία διετία παρουσίας στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας συνέβαλε σημαντικά στην πορεία που οδήγησε την Κηφισιά στην κατάκτηση του τίτλου της Super League 2 τη σεζόν 2024/25, ενώ αναδείχθηκε και κορυφαίος τερματοφύλακας της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Βασίλη Ξενόπουλο, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε την τελευταία διετία.

Ο Βασίλης ήταν ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 το 2025, έχοντας ψηφιστεί από τα μέλη του ΠΣΑΠΠ ως ο καλύτερος τερματοφύλακας στην κατηγορία για εκείνη τη σεζόν.

Τoυ ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του!».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x