Stoiximan Super League

Γκάφα της Κηφισιάς, ζητάει από την ΕΠΟ να παίξουν τρεις τιμωρημένοι με Βόλο!

Η Κηφισιά προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας Οζέγκοβιτς, Βαφέας και Κρισιούμα να εκτίσουν την ποινή τους σε άλλο ματς αντί του Βόλου, όπου και δηλώθηκαν, επικαλούμενη... τεχνικό πρόβλημα.

Κηφισιά και Βόλος δίνουν… τελικό παραμονής στην Stoiximan Super League την Κυριακή (11/02), για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην Καισαριανή.

Η ομάδα των βορείων προαστείων θα πρέπει να παραταχθεί, μάλιστα, χωρίς τους βασικότατους έως τώρα Όγκιεν Οζέγκοβιτς, Νίκο Βαφέα και Κρισιούμα, οι οποίοι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες.

Ο λόγος είναι ότι φέρεται να μη δήλωσε εντός 60 ωρών, όπως όφειλε σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της θα εκτίσουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές την τιμωρία τους.

Με αποτέλεσμα η διοργανώτρια Αρχή να τους συμπεριλάβει στο ποινολόγιο για το αμέσως επόμενο ματς, δηλαδή κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας…

Όταν, δε, οι άνθρωποι της Κηφισιάς πήραν χαμπάρι την… γκάφα τους, έσπευσαν να ζητήσουν από την Super League να ακυρώσει την απόφαση και να μεταφέρει τις ποινές τους, επικαλούμενοι… τεχνικό πρόβλημα με το internet!

Το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό και ως εκ τούτου προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο (10/02) το πρωί για να εξετάσει την προσφυγή και να αποφανθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x