Stoiximan Super League

Δίωξη σε Σισέ - Κινδυνεύει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Με ποινή μιας αγωνιστικής κινδυνεύει ο Παπέ Σισέ, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πειθαρχική δίωξη στον Παπ Σισέ για ανάρμοστη συμπεριφορά ακριβώς μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ο κ. Σιμιτζόγλου με βάση το video της Nova, κάλεσε τον παίκτη του Ολυμπιακού με το άρθρο 10, παρ. 1, α, Ι του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και κινδυνεύει με άμεση τιμωρία.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League συνεδριάζει μεθαύριο και αν τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική, ο Σισέ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ. Η απολογία του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (15/2) στις 11:00.

Σημειώνεται ότι ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» έχει κληθεί με ανάλογα άρθρα με τα οποία είχαν απολογηθεί οι Φορτούνης, Μάνταλος και Πασχαλάκης, οι οποίοι είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x