Stoiximan Super League

Κινητικότητα από Αστάνα για Κουλιμπαλί

Η Αστάνα κάνει νέες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον παίκτη, αλλά η ομάδα από το Καζακστάν περιμένει το «πράσινο φως» από την ΟΥΕΦΑ για μεταγραφές.

Το sportfm.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Αστάνα για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί και την κρούση στον Παναθηναϊκό από την Παρασκευή. Η ομάδα από το Καζακστάν είναι σε καθεστώς επιτήρησης από την ΟΥΕΦΑ, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία.

Το θέμα εξετάζεται από την ομοσπονδία και όλα δείχνουν ότι θα ανάψει το «πράσινο» φως για πραγματοποίηση μεταγραφής. Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα για τον δεξιό μπακ του «τριφυλλιού».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστάνα επανέρχεται και θα κάνει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Κουλιμπαλί, ο οποίος είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο μια τέτοιας μετακίνησης. Η Αστάνα δίνει στον Αφρικανό περίπου 450.000, ποσό το οποίο ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή. Οι «πράσινοι», αν τελικά γίνει η μεταγραφή, θα λάβουν 150 με 200.000 ευρώ.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x