Stoiximan Super League

Κλέιμαν: «Είχαμε αναλύσει τα πέναλτι του Βεϊρίνια, όλη η ομάδα MVP»

Ο Μπόρις Κλέιμαν εξήγησε πως απέκρουσε το πέναλτι του Αντρέ Βιεϊρίνια, αναφέρθηκε στις κρίσιμες επεμβάσεις του αλλά δεν δέχθηκε τα εύσημα για τον βαθμό του Βόλου στην Τούμπα.

Ο Μπόρις Κλέιμαν υπήρξε αναμφίβολα εκ των πρωταγωνιστών του Βόλου στην ισοπαλία με 4-4 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με σωρεία επεμβάσεων, με απόκρουση σε πέναλτι του Αντρέ Βιεϊρίνια και με πολύ καλή εμφάνιση.

Ωστόσο, ο Ισραηλινός γκολκίπερ δεν θέλησε να καρπωθεί τον τίτλο του κορυφαίου της ομάδας της Μαγνησίας, αλλά αντιθέτως δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει το μυστικό που τον οδήγησε στην διατήρηση του 4-3, για να ακολουθήσει τελικά η ισοφάριση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλέιμαν:
Για το πως έζησε ο ίδιος το παιχνίδι: «Νομίζω ότι για κάτι τέτοια παιχνίδια παίζουμε ποδόσφαιρο. Εξαιρετικό παιχνίδι, κοιτάζαμε συνέχεια τον πίνακα του σκορ. Όλοι οι φίλαθλοι προφανώς και θα είναι ικανοποιημένοι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, νομίζω ότι αυτό δεν το περίμενε ο ΠΑΟΚ. Σκοράραμε το πρώτο γκολ από εκεί και πέρα δεχθήκαμε ένα κακό γκολ και ακολούθησε κακό παιχνίδι. Μιλήσαμε, ξέρουμε πως έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Αυτή η αυτοπεποίθηση άλλαξε το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του: «Δεν μπορώ να πω πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου αφού δέχθηκα τέσσερα γκολ. Αλλά αν πάρουμε υπόψη την εμφάνιση μου στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι αποκρούσεις μου είναι καθοριστικές και βοήθησαν την ομάδα μου να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα».

Για τις σκέψεις του όταν είδε τον Βιεϊρίνια στην άσπρη βούλα: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον προπονητή τερματοφυλάκων για τα πέναλτι. Όταν είδα ότι ο Βιεϊρίνια θα εκτελέσει αποφάσισα με αυτοπεποίθηση να πέσω εκεί και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να το αποκρούσω. Έχουμε αναλύσει τα τελευταία 5-6 πέναλτι του Βιεϊρίνια όλα πήγαν από αυτή την πλευρά εκτός από ένα που πήγε ψηλά. Πήγαμε με την στατιστική».

Για το ποιος είναι ο MVP της αναμέτρησης: «Όλη η ομάδα είναι MVP. Είναι μια ομαδική προσπάθεια, εγώ ήμουν εκεί για τις αποκρούσεις, τα παιδιά που σκόραραν ήταν εκεί για το γκολ. Αυτό είναι το κλειδί, η ομαδική προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x