Stoiximan Super League

Κλείνει Μπράαφχαϊντ, φήμες για Πιάτι!

Φορτσάρει και στα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μια... ανάσα από την απόκτηση του Έντσον Μπράαφχαϊντ, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες για «μπαμ» του Ιβάν Σαββίδη με Πιάτι.

Η απόφαση για ενίσχυση στον ΠΑΟΚ είναι ειλημμένη και παίρνει… σάρκα και οστά! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έντσον Μπράαφχαϊντ προβάρει τα ασπρόμαυρα, αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή Ολλανδό μπακ, ο οποίος αγωνίζεται και ως στόπερ. Τόσο ο Χουμπ Στέφενς, όσο και η διοίκηση έχουν πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη, γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε άμεσα η κίνηση. Συν τοις άλλοις, οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεμείνει από αριστερά μπακ, μετά τον τραυματισμό του Λίνο και το γεγονός πως η ετοιμότητα του Σπυρόπουλου δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Ο παίκτης τη τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τβέντε και είναι πολύ πιθανό ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρχουν ανακοινώσεις!

«Χτυπάει» Πιάτι

Με την πιθανή προοπτική της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να «χτυπήσει» μεγάλο όνομα μεσοεπιθετικού. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν δυνατά για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι της Βαλένθια. Ο 24χρονος Αργεντινός -που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό- δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται διατεθειμένος να τα «σκάσει» για να τον φέρει στην Ελλάδα, από την στιγμή που οι «νυχτερίδες» δεν συζητούν την περίπτωση δανεισμού του. Η τιμή του υπολογίζεται περίπου στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ το ετήσιο συμβόλαιό του αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x