Stoiximan Super League

Κλείνει στην Στουτγκάρδη ο Φούντας

Έτοιμος να γίνει παίκτης της Στουτγκάρδης είναι ο Ταξιάρχης Φούντας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Αν και ο μάνατζερ του Ταξιάρχη Φούντα είχε δεσμευτεί ότι ο 17χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι «παρών» στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, εκείνος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Γερμανία για λογαριασμό της Στουτγκάρδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η πλευρά του νεαρού παίκτη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη φιναλίστ του Κυπέλλου Γερμανία και δεν αποκλείεται σύντομα να πέσουν οι υπογραφές.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Φούντας θα αναχωρήσει για Γερμανία, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του (Γιάννη Καινούριο) και υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και – εφόσον όλα πάνε καλά – θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές ή τεσσάρων ετών συμβόλαιο.

Η Στουτγκάρδη προσπαθεί να ρίξει το μπάτζετ της και ο νεαρός παίκτες αποτελεί για εκείνους μια επένδυση για το μέλλον.

Παρότι ο γερμανικός σύλλογος τερμάτισε στη μέση της Bundesliga κατάφερε να εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» για το Europa League, αφού στον τελικό του Κυπέλλου θα αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την Στουτγκάρδη ήταν κοντά στη Βέρντερ Βρέμης (είχε συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο έναντι 1,25 εκατ. ευρώ), αλλά η συμφωνία χάλασε λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του εκπροσώπου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x