Stoiximan Super League

Κλήθηκε σε απολογία ο Τζαβέλλας - Απίθανο να παίξει με Ολυμπιακό

Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Γιώργου Τζαβέλλα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο στόπερ της ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει ποινή δυο αγωνιστικών, κλήθηκε σε απολογία την Παρασκευή.

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ως γνωστόν, ο στόπερ της «Ένωσης» κινδυνεύει με τιμωρία δυο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δεδομένου λοιπόν ότι κλήθηκε σε απολογία την προσεχή Παρασκευή, ότι η απόφαση θα βγει αυθημερόν και ότι μοιάζει δύσκολο να αθωωθεί, θεωρείται απίθανο να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη».

Η κλήση του Τζαβέλλα αναφέρει συγκεκριμένα:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x