Stoiximan Super League

Κλωναρίδης: «Θέλουμε ξανά το Κύπελλο»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης επανήλθε στα γκολ, σκοράροντας μεσοβδόμαδα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΑΟ Χανιά και μίλησε για τον ίδιο, αλλά και τους στόχους του «τριφυλλιού» στη φετινή σεζόν.

Δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αλλά κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σύμφωνα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο επιθετικός των «πράσινων» σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας στο 2-2 με τον ΑΟ Χανιά στην Κρήτη για το Κύπελλο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε μέσω της Nova στο συγκεκριμένο ματς, σε αυτό της Κυριακής (11/1, 17:15) με τον Εργοτέλη για την 11 (εξ’ αναβολής) αγωνιστική της Super League και τους στόχους των «πράσινων».

Αναλυτικά μίλησε για:

-την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο: «Πάντα είναι καλό να κερδίζεις το Κύπελλο. Το κάναμε πέρυσι και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε και φέτος. Θα ήταν κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό».

-το δικό του γκολ: «Είχε περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που σκόραρα. Αισθάνθηκα καλά που σκόραρα, όμως το πιο σημαντικό ήταν η πρωτιά στον όμιλο μας και ότι προκριθήκαμε ως πρώτοι».

-το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη: «Γνωρίζουμε πως ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι κάθε ομάδα, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δίνει παραπάνω από το 100%, άρα θα είμαστε έτοιμοι για αυτό. Θα δώσουμε κι εμείς παραπάνω από το 100% και θα παλέψουμε για κάθε μπαλιά, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-τη συνέχεια της ομάδας του από εδώ και πέρα: «Πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και όλα θα πάνε καλά. Όταν μια ομάδα πρέπει να ταξιδεύει κάθε τρεις ημέρες τότε είναι δύσκολη η διαδικασία για τους παίκτες. Άρα πιστεύω ότι είναι καλό που θα μείνουμε για λίγο στην Αθήνα στους προσεχείς αγώνες».

-τον στόχο του πρωταθλήματος: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο και βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται».

-την αναμονή που παρατηρείται στην προσπάθεια του να πάρει ελληνικό διαβατήριο: «Έκανα όλα τα χαρτιά που έπρεπε και τώρα περιμένω (για το ελληνικό διαβατήριο)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x