Stoiximan Super League

Κοντά και σε άλλο επιθετικό η Λας Πάλμας

Μετά τους Γκάμπριελ Μπαρμπόσα και Χεσέ, η διοίκηση της Λας Πάλμας εξετάζει την περίπτωση ακόμη ενός παίκτη για την επίθεση κάτι που μειώνει το ενδεχόμενο παραμονής στην ομάδα του Σέρχιο Αραούχο.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Λας Πάλμας, σχετικά με την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η “Marca”, ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, ο οποίος θα είναι πιθανότατα ο νέος τεχνικός του ισπανικού συλλόγου, έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση σχετικά με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που επιθυμεί. Ανάμεσα στα ονόματα που πρότεινε βρίσκεται και αυτό του επιθετικού της Σασουόλο, Πίετρο Ιέμελο.

Εκτός του Ιταλού, η Λας Πάλμας έχει ήδη κάνει πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του δανεισμού του Χεσέ ενώ βρίσκεται αρκετά κοντά και στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα της Ίντερ.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν αυτές οι ιστορίες αυτές ολοκληρωθούν τότε θα δημιουργηθεί συμφόρηση στη γραμμή κρούσης της ομάδας κάτι που περιορίζει σημαντικά της πιθανότητες παραμονής του Σέρχιο Αραούχο. Εδώ είναι που μπαίνει η ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί από κοντά τις όποιες εξελίξεις και ετοιμάζει την τελική της κίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x